Besplatna dostava iznad 129 € (971,95 kn)
Besplatna dostava iznad 129 € (971,95 kn)
Povrat do 30 dana
Povrat do 30 dana
Preko 17.000 proizvoda
Preko 17.000 proizvoda

Slazenger

Zatvori filter
Tvoj izbor:
Za ovaj filter nema rezultata pretraživanja!

Povijest branda

Slazenger je britanska tvrtka za proizvodnju sportske opreme koju su 1881. godine osnovali braća Benjamin i John Slazenger. Tvrtka se u početku specijalizirala za proizvodnju opreme za hokej na ledu, ali je brzo proširila asortiman proizvoda na druge sportove, poput tenisa, golfa i kriketa. 

U 1920-ima i 1930-ima Slazenger je bio vodeći dobavljač opreme za kriket, a mnoge njihove proizvode, poput palica za kriket, koristili su profesionalni sportaši i timovi. Pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća tvrtka je proširila svoje djelovanje na tržište sportske odjeće i obuće. Danas je Slazenger jedan od najprepoznatljivijih svjetskih brendova koji proizvodi široku ponudu sportske opreme i odjeće za različite discipline.

Ambasadori brenda

Slazenger je u prošlosti surađivao s mnogim poznatim sportašima kao ambasadori i zaštitna lica brenda. Evo nekoliko primjera:

• Sachin Tendulkar: jedan od najvećih igrača kriketa svih vremena, surađivao je sa Slazengerom kao ambasador robne marke u kriketu.
• Henrik Stenson: švedski golfer, surađivao je sa Slazengerom od 2000. do 2010. kao zaštitno lice u golfu.
• Tim Henman: britanski tenisač, bio je ambasador brenda Slazenger od 1990.-2010.
• Mark Wright: britanski hokejaš, surađivao je sa Slazengerom kao zaštitno lice u hokeju na ledu.

Naručujete u ime tvrtke registrirane u EU pa su cijene unutar Vaše narudžbe u našoj trgovini prikazane bez PDV-a. Po izvršenoj narudžbi, skupa s robom primit ćete i fakturu s zaračunatim PDV-om od 0%.