Besplatna dostava iznad 129 € (971,95 kn)
Besplatna dostava iznad 129 € (971,95 kn)
Povrat do 30 dana
Povrat do 30 dana
Preko 17.000 proizvoda
Preko 17.000 proizvoda

Informacije o kompaniji

Naša strast prema tenisu traje već mnogo, mnogo godina. Na početku su postojali samo teniski tereni do kojih trčimo i danas. Tada je osnovana trgovina za tenis, isprva kao trgovina u blizini terena, a njeni počeci sežu u 2006. godinu, a kasnije smo odlučili proširiti asortiman i stvorili internetsku trgovinu koja postoji od 2009. Zahvaljujući njegovoj strasti prema tenisu, profesionalnosti i težnji za izvrsnost, trenutno je Tennis Zone (teniska zona) najveća trgovina tenis opreme u Hrvatskoj. 

Naša ponuda uključuje najveće marke koje proizvode tenisku opremu, uključujući: Wilson, Head, Babolat, Yonex, Tecnifibre, Tretorn, Robin Soderling i druge, kao i marke odjeće kao što su: Nike, Adidas, Asics, New Balance, Lotto, Mizuno i mnogo više.

Tennis Zone trenutno ima 40 zaposlenih. Uglavnom su strastveni prema tenisu ili drugim sportovima. Naši su trgovci ujedno treneri i instruktori koji posjeduju relevantna osnovna znanja za savjetovanje o odabiru opreme. Trenutno u našim trgovinama servisiramo preko 700 raketa mjesečno.

Profesionalni tenisači poput Agnieszke Radwańske i Jerzyja Janowicza neprestano koriste našu ponudu i kod nas servisiraju svoje teniske rekete. Predstavništvo poljskog Fed kupa, kojem pripadaju Magda Linette, Magda Fręch, Alicja Rosolska i Iga Świątek, također su naši redoviti klijenti. Surađujemo s Poljskim teniskim savezom i mnogim teniskim klubovima i udrugama u Poljskoj. Poljski profesionalni tenisači, kao i amateri, godinama nam daju povjerenje da svoju opremu povjerimo našim rukama. Kao dio internetskih narudžbi nudimo narudžbe otpreme u roku od 24 sata, besplatnu dostavu i povrat kupljenih proizvoda u produljenom razdoblju do 30 dana.

Trudimo se da kupnja u našim trgovinama bude užitak za sve.

Molim

Ekipa Tennis Zone

Naručujete u ime tvrtke registrirane u EU pa su cijene unutar Vaše narudžbe u našoj trgovini prikazane bez PDV-a. Po izvršenoj narudžbi, skupa s robom primit ćete i fakturu s zaračunatim PDV-om od 0%.