Besplatna dostava iznad 129 € (971,95 kn)
Besplatna dostava iznad 129 € (971,95 kn)
Povrat do 30 dana
Povrat do 30 dana
Preko 17.000 proizvoda
Preko 17.000 proizvoda

Zaštita

Uvjeravamo vas da je kupnja u trgovini Tennis Zone (teniska zona) u potpunosti sigurna.

Prije svega, najveća smo i najprepoznatljivija poljska trgovina tenisa koja posluje od 2006. godine.

Kao drugo, surađujemo s najvećim svjetskim dobavljačima teniskih i sportskih proizvoda, zahvaljujući kojima imamo najveći asortiman tih proizvoda u Hrvatskoj. Surađujemo sa teniskim brandovima kao što su: Wilson, Head, Babolat, Yonex, Pacific, Dunlop, Tecnifibre, Prince i brandovima ostalih sportova kao što su Nike, Under Armour, Adidas, Asics, Lotto, New Balance, Fila, Mizuno, Hydrogen, Joma i mnogi drugi drugi. U našim trgovinama sigurno ćete pronaći proizvode koji će vam omogućiti da razvijete svoju strast za tenisom.

Treće, naše usluge koriste i amateri i profesionalci. Igrači iz vrhunskog hrvatskog svijeta tenisa vjerovali su nam kupujući profesionalnu tenisku opremu i servisirajući je kod nas. Odabrali su nas jer smo profesionalci. Naš tim angažuje, između ostalih, teniske trenere i instruktore, profesionalne pružatelje usluga servisiranja teniskih reketa, savjetnika za odabir teniske opreme i mnogih drugih ljudi kojima tenis nije samo profesija, već i strast.

Četvrto, u našoj trgovini koristimo SSL (Secure Socket Layer) protokol, koji je najsigurniji od trenutno dostupnih mehanizama za zaštitu prenesenih podataka. Ova vrsta zaštite sastoji se u kodiranju podataka prije slanja iz preglednika i dekodiranju nakon sigurnog pristupa našem poslužitelju. SSL šifrira, provjerava autentičnost i osigurava integritet informacija. Nakon spajanja na sigurno web mjesto, primijetit ćete da se http adresa mijenja u https u adresi stranice.

Peto, elektronička plaćanja vrši jedna od najvećih platnih kompanija u Poljskoj, odnosno Przelewy24. Przelewy24 primjenjuje standard sigurnosti podataka u industriji plaćanja, razvijen na temelju najboljih praksi. Standard PCI / DSS pokriva dvanaest glavnih pitanja od upravljanja sigurnošću do kodeksa ponašanja, postupaka, mrežne arhitekture, razvoja softvera i drugih mjera predostrožnosti. Potvrda jamči da Przelewy24 ispunjava standard sigurnosti podataka (DSS) industrije platnih kartica (PCI), koji su zajednički razvili VISA i MasterCard. Te su standarde provodili i American Express, Discover Card i JCB.

Kao što vidite, naručivanje u trgovini www.tennis-zone.hr vrlo je sigurno. Mi smo profesionalna tvrtka s tradicijom koja primjenjuje maksimalnu sigurnost kako biste se osjećali sigurno dok kupujete u našoj trgovini.

Naručujete u ime tvrtke registrirane u EU pa su cijene unutar Vaše narudžbe u našoj trgovini prikazane bez PDV-a. Po izvršenoj narudžbi, skupa s robom primit ćete i fakturu s zaračunatim PDV-om od 0%.